VESISUONET JA MAASÄTEILY TERVEYSRISKINÄ

Vesisuonet_Terttu Häkkilä

Kuva Terttu Häkkilä

Asunnossa on syytä tutkia maasäteilyt ja vesisuonet, jotta ne eivät ainakaan ole sängyn paikalla. Maasäteilyt on helppo poistaa koko asunnosta. Vesisuonisäteilytkin voidaan poistaa, mutta kannattaa ottaa yhteys sellaiseen henkilöön, joka sen osaa. Entisaikojen konsteja ei kannata kokeilla erilaisilla maadoituksilla, koska ne eivät toimi kuin hetken ja sen jälkeen ovat jopa vaarallisempia kuin ilman maadoitusta. Nämä kaikki säteilyt voidaan poistaa mistä päin maapalloa tahansa, eli poistajan ei tarvitse olla paikalla. Puhelinyhteys, asukkaan valokuva, tai kohteen osoite riittää. Tämä tarkoittaa, että kohteeseen on henkinen yhteys. Tietysti tämän työn suorittajalla pitää olla henkisiä kykyjä, joten samalla voidaan varmistaa työn onnistuminen.

Maasäteilyt ja vesisuonisäteilyt aiheuttavat lähinnä syöpää, dementiaa ja Alzheimerin tautia. Nämä ovat niitä tyypillisiä vanhuuden sairauksia. Kun terveyttämme on näin helposti hoidettavissa, miksi emme hoitaisi asioita pois päiväjärjestykseen. Vesisuonet kannattaisi tutkia jo asunnon suunnitteluvaiheessa, ettei niitä ole makuuhuoneessa sängyn alla, tai sellaisessa paikassa, missä paljon oleskellaan.

Herkät ihmiset tuntevat maa- ja vesisuonisäteilyt herkästi ja myös he sairastuvat herkemmin näiden aiheuttamiin säteilyihin. Olen tutkinut monen kodin vesisuonia, kun asianomaiset ovat kertoneet sairauksistaan. Jos on mahdollista, kannattaa sänky siirtää pois vesisuonen päältä varmuuden vuoksi, vaikka poistetaan vesisuonisäteily. Säteilyt voivat palata asukkaiden ollessa pitkään pois kodistaan. Pitkien lomien jälkeen kannattaa varmistaa, ovatko säteilyt pysyneet pois. Kerrostaloissa vesisuonisäteily vaikuttaa ylimpiä kerroksia myöten. Varsinaisesti vesisuonia ja maasäteilylinjoja ei poisteta, vaan niistä poistetaan ihmisille haitallinen säteily ainoastaan. Kerrostaloissakin haitallinen säteily poistuu vain heidän kodistaan, kenen kodista haitallinen säteily on poistettu.

Kirjoittaja Erkki Myllyharju tuottaa tähän blogiin ikäihmisten terveyteen liittyviä kirjoituksia.

Kirjoittaja toivoo käsiteltävien asioiden auttavan ihmisiä pysymään terveenä,
paranemaan ja voimaan paremmin.

Kirjoittaja jättää vastuun tietojen soveltamisesta tai tulkinnasta lukijalle.